Πάτρα: Η εξομολόγηση του Θανάση Νταβλούρου για τον γιο του Τηλέμαχο - "Βρέθηκε σε σημείο έντονης φόρτισης..."

η οικογένεια δοκιμάστηκε το τελευταίο 20ημερο

Με ευγνωμοσύνη στο Θεό κι ευχαριστίες προς τους γιατρούς και την τοπική κοινωνία, ο πρώην βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος, μίλησε για την περιπέτεια του γιου του Τηλέμαχου, που , υπό άγνωστες συνθήκες, έπεσε το πρωϊ της Κυριακής από τη γέφυρα της Περιμετρικής στο Νέο Σούλι.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πελοπόννησο" ο κ. Νταβλούρος, αναφέρει:

"Ευγνωμονώ τον Θεό για το γεγονός ότι  πρόκειται για έναν μικρό τραυματισμό, ο οποίος αποκαταστάθηκε άμεσα και το παιδί μου θα παραμείνει μόνο για προληπτική νοσηλεία. Μιλήσαμε μαζί του κατά την επιστροφή από την Αθήνα, ήταν νηφάλιος και συνεργάσιμος.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο 20ημερο για εμάς. Ο Τηλέμαχος είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει δυο - τρία άσχημα περιστατικά που μας είχαν συμβεί, ένα εκ των οποίων ήταν εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος,  αλλά αφορούσε πρόσωπο με το οποίο  ήταν δεμένος.  Μου εξήγησε χθες, μετά τον τραυματισμό, ότι βρέθηκε σε σημείο έντονης φόρτισης, αλλά ευτυχώς, που μέσα σε αυτήν την άσχημη ψυχολογία στην οποία βρέθηκε, δεν αντιμετωπίσαμε κάτι χειρότερο και με τη βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσουμε".  

Εξάλλου, ο πρώην Βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ Θανάσης Νταβλούρος, σε ανάρτησή του στο facebook ευχαριστεί δημόσια τους γιατρούς που  Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" που προσέφεραν ιατρικές υπηρεσίες στο παιδί του, όπως και ολόκληρη την κοινωνία για τη στήριξη που προσέφερε στον ίδιο και την οικογένειά του, στην περιπέτεια τους.

"ΕΒΑΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ".


 

Διαβάστε επίσης