Πάτρα: Όλες οι νεότερες εξελίξεις για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού - Ενημερωτική εκδήλωση από το "Άλμα Ζωής"

με εισηγήτρια την Αθηνά Χριστοπούλου, Δρ Ιατρικής Σχολής Παν/μιου Πατρών – Παθολόγο/ Ογκολόγο

Το πρόγραμμα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές ενότητες με συγκεκριμένη θεματολογία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού που γίνονται από έγκριτους για το κάθε θέμα επιστήμονες συνεχίζονται για τέταρτη χρονιά και την φετινή περίοδο.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν Αχαΐας συμβάλει στην ενημέρωση της γυναίκας με καρκίνο μαστού σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασθένεια, καθώς θεωρεί πως οι καλά ενημερωμένες ασθενείς είναι σε θέση να διαχειρίζονται τα ζητήματα της υγείας τους καλύτερα.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μπορεί να παρακολουθήσει κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει από τον καρκίνο του μαστού, ή μέλος της οικογένειας της, ή όποιος θέλει να ενημερωθεί για κάποια ενότητα. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2610-222274 καθημερινά 9:00 με 16:00.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας (Βότση 42), θα πραγματοποιηθεί η ενότητα «Θεραπείες στον καρκίνο του μαστού: όλες οι νεότερες εξελίξεις» με εισηγήτρια την κα Αθηνά Χριστοπούλου, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μιου Πατρών – Παθολόγος/ Ογκολόγος.
 
 

Διαβάστε επίσης