Μπάσκετ: Απόψε στο ΣΕΦ o κρίσιμος τρίτος τελικός

04/06/2017 | 18:22

Στο ΣΕΦ θα είναι απόψε στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ, καθώς εκεί στις 21.00 (COSMOTE Sport 4) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, για τους τελικούς της Α1 των ανδρών.

Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς με το σκορ στις νίκες να είναι 1-1, καθώς την Πέμπτη οι πράσινοι κατάφεραν να επικρατήσουν των Πειραιωτών στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την απουσία του από τον προηγούμενο αγώνα των δύο «αιωνίων» θα δώσει το παρών στην τρίτη μάχη τους για τον τίτλο, αφού ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα και τον πυρετό που τον ταλαιπώρησαν.

Αντίθετα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ, που είναι μακροχρόνια απόντες λόγω τραυματισμών.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, που απόψε θα έχει ακόμη μία ευκαιρία για να κάνει το break στη σειρά θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα στην πράσινη φαρέτρα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Καρακατσούνης και Δεσλής. 

23/05/2025
23/05/2025 | 06:18
Πώληση ακινήτου
22/05/2025 | 23:02

Δόκιμος μοναχός δέχτηκε επίθεση από ρασοφόρο στο Άγιο Όρος

Πάτρα: Από θαύμα γλύτωσε ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος από τα μάρμαρα που έπεσαν στην Γούναρη ΒΙΝΤΕΟ

Σουηδία: Το κοινοβούλιο στηρίζει το νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση της νέας γενιάς πυρηνικών αντιδραστήρων

Καιρός: Σκόνη και ζέστη σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα

Δεκάδες καταγγελίες για 7 αεροπορικές εταιρείες σχετικά με αδικαιολόγητες χρεώσεις χειραποσκευών

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: Η γνωριμία, το πρώτο ραντεβού και οι εντάσεις

Εκδήλωση: “Γίνε η φωνή της”