«Στο Άμπου Ντάμπι ήρθαμε να το σηκώσουμε»: Φίλοι του Ολυμπιακού ντύθηκαν Άραβες και ζήτησαν την κούπα απ’ την έρημο!

22/05/2025 | 21:41

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την παρουσία του σε τέταρτο συνεχόμενο Final Four, βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, ώστε να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο Ευρωλίγκας στην ιστορία του.

Φυσικά, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» είναι «τρελαμένοι», βλέποντας την ομάδα τους από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα να βρίσκεται στην ιδανική τροχιά για το τρόπαιο. Παρόλα αυτά, μία μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού βρίσκεται σε… φρενίτιδα που ξεπερνάει τα όρια!

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω φίλοι της ομάδας του Πειραιά χρησιμοποίησαν ερυθρόλευκα κασκόλ ώστε να ντυθούν… Άραβες, πήγαν σε κάποιο σημείο της ερήμου στο Άμπου Ντάμπι και τραγούδησαν εν χορώ «οέ οέ οέ, στο Άμπου Ντάμπι ήρθαμε να το σηκώσουμε», σε ένα πραγματικά επικό βίντεο!

@sporfm946

🎶 𝝩𝝦𝝖𝝘𝝤𝝪𝝙𝝜𝝨𝝖𝝢 «𝝨𝝩𝝤 𝝖𝝡𝝥𝝤𝝪 𝝢𝝩𝝖𝝡𝝥𝝞 𝝜𝝦𝝝𝝖𝝡𝝚 𝝢𝝖 𝝩𝝤 𝝨𝝜𝝟𝝮𝝨𝝤𝝪𝝡𝝚» 𝝤𝝞 𝝫𝝞𝝠𝝤𝝞 𝝩𝝤𝝪 𝝤𝝠𝝪𝝡𝝥𝝞𝝖𝝟𝝤𝝪 #sporfm #Final4 #euroleague #EtihadArena #olympiacosbc #olympiacos

♬ πρωτότυπος ήχος – sporfm946 – sporfm946

sport-fm.gr

Πώς οι σεξουαλικοί σύντροφοι επηρεάζουν τις αποφάσεις των γυναικών να αναζητήσουν αιδοιοπλαστική

Oρμόνη του στρες στη μήτρα μεταβάλλει την ανάπτυξη της καρδιάς

Τηλεφωνική συνομιλία Γ. Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ του Λιβάνου

Κάτω από τα 69 δολάρια το πετρέλαιο – Στο πράσινο τα χρηματιστήρια

Λαμία: «Έμαθα ότι έβρισε τη μητέρα μου και τον μαχαίρωσα», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία

Συνελήφθη για κλοπές δύο φορές σε μια εβδομάδα και αφέθηκε ελεύθερος

Φωτιά στη Μεσσηνία στο χωριό Αριστοδήμειο: Αεροσκάφη προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο

Πάτρα: Συνεχίζονται οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο-Πόσοι έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα