Josephine – Νίνο: Κρίση ή χωρισμός για το ζευγάρι; Τα unfollow που φούντωσαν τις φήμες

27/02/2024 | 10:14

Η Josephine και ο Νίνο αποτελούν ή αποτελούσαν ένα ταιριαστό ζευγάρι της showbiz. Η δημοφιλής τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες πως ο τίτλος που αντιπροσωπεύει την προσωπική της ζωή είναι το «Έρωτά μου», ωστόσο, μια κίνηση τόσο από τη μεριά της όσο και από τον Νίνο στα social media, με τα εκατέρωθεν unfollow, προκάλεσε ερωτηματικά με πολλούς να θεωρούν πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Η Josephine και ο Νίνο έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα, αποφεύγοντας κάμερες φωτογράφους αλλά και ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με αυτή.

Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Josephine «Τα καλά κορίτσια» σε γνωστό λούνα παρκ στου Ρέντη. Τότε ήταν που η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη ότι ο Νίνο είναι ο άνθρωπος της και πως ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου.

Σχεδόν έναν μήνα μετά ανέβασαν ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο TikTok στο οποίο ερμήνευαν μαζί το νέο τραγούδι της Josephine, «Έρωτα μου».

Ωστόσο, τα εκατέρωθεν unfollow στο Instagram, ξεκίνησαν την έντονη φημολογία πως το ζευγάρι περνά κρίση. Βέβαια, μόνο ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές.

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας