Ζάκυνθος: Δύο συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό 41χρονου στον Λαγανά

 

Δύο άτομα βρετανικής καταγωγής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ζακύνθου, για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 41χρονου , τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, στον Λαγανά.

Και οι δύο κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία κατά του 41χρονου, μετά από διαπληκτισμό που είχαν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά.

Ο άτυχος άντρας οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά