“Θα κάνω αγωγή στο μαγαζί” δήλωσε ο πατέρας ενός από τους ανήλικους που δηλητηριάστηκαν από αλκοόλ

04/11/2024 | 12:37

Τρεις ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου όταν παρέα 15 ατόμων μπήκε στο κατάστημα και παρήγγειλαν αλκοόλ. Μετά από λίγο τρία άτομα, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης. Ο 56χρονος νομικά υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ενώ διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

Ο πατέρας ενός από τους ανήλικους μίλησε στην ΕΡΤ και δήλωσε ότι “Με πήραν τηλέφωνο ότι το παιδί μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο και τρομοκρατήθηκα. Θα κάνω αγωγή στο μαγαζί. Πως είναι δυνατόν να σερβίρουν αλκοόλ σε ανήλικους και να μην ζητούν ταυτότητες Μπορεί το παιδί μου να πάθαινε μεγαλύτερο κακό. Εγώ ήξερα ότι το παιδί μου απλά βγήκε μια βόλτα με την παρέα του”.

 

Λιάγκας: Έκανε “γαργάρα” τον “πάτο του βαρελιού”

Θέμης Μπάκας για Γενοκτονία Ποντίων: Να αναδείξουμε την ιστορική μνήμη

Ο Άκης Πετρετζίκης σε γευστικό ταξίδι στην Πάτρα

Σχέσεις κόστους-οφέλους από την εναρμόνιση οδηγιών της ΕΕ: Ο νέος δρόμος χρήσης του βέτο στο νέο διεθνές περιβάλλον

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας

Klavdia: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα για τον «πάτο του βαρελιού»

Κ. Μητσοτάκης για Γενοκτονία των Ποντίων: Μαύρη σελίδα στην παγκόσμια ιστορία

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολύεδρου από 19 ώς 24 Μαΐου