“Άλωσε” την Πάτρα με 100άρα το Μαρούσι και έκλεισε το τελευταίο εισιτήριο για το Final 8!

04/02/2026 | 22:13

Την όγδοη και τελευταία θέση στην οκτάδα του Κυπέλλου έκλεισε το Μαρούσι! Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου νίκησε με σκορ 100-92 τον Προμηθέα στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και προκρίθηκε στο Allwyn Final 8 του Κυπέλλου (17-21 Φεβρουαρίου, Ηράκλειο).

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους Πατρινούς να ακολουθούν διαρκώς από κοντά, χωρίς όμως να μπορέσουν ποτέ να πάρουν αυτοί τα «ηνία». Κάπως έτσι, το Μαρούσι πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Betsson (17/02, 17:00).

Κορυφαίος για τους νικητές, που ήταν «καυτοί» με 11/23 τρίποντα, ήταν ο τρομερός Τζόρνταν Κινγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 30 πόντους και 8/11 μακρινά σουτ. Τρομερός ο Τζορτζ Πάπας με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ 14 πόντους και 9 ασίστ είχε ο Ντάριλ Μέικον. Πολύτιμη η συνεισφορά του ΤζαΚόρεϊ Γουίλιαμς, που μέτρησε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από πλευράς ηττημένων, που δεν θα συμμετάσχουν αυτή τη σεζόν στο Final 8 του Κυπέλλου, 25 πόντους είχε ο Τάκερ και 24 ο Χάρις, όμως δεν έφτασαν για την ομάδα τους.

sport-fm.gr

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης