Θ. Αντετοκούνμπο: «Με τον Γιάννη και τον Κώστα ονειρευόμαστε ένα μετάλλιο με την Εθνική»

06/08/2025 | 21:19

Ο 33χρονος φόργουορντ έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τη ρήξη αχιλλείου τένοντα και μοιάζει “πεινασμένος”, να προσφέρει όπου μπορεί, για να βοηθήσει την Ελλάδα, να διακριθεί στο προσεχές EuroBasket.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στο ertsports και παραδέχτηκε πως είναι καλά σωματικά, ενώ όσον αφορά τις προσδοκίες και που τοποθετεί τον πήχη για την Εθνική, είπε πως ο ίδιος με τον Γιάννη και τον Κώστα ονειρεύονται ένα μετάλλιο, φορώντας το εθνόσημο στο στήθος.

Θανάση αρχικά πως αισθάνεσαι, σωματικά, μετά την περιπέτεια με τον τραυματισμό σου;

«Είμαι πολύ καλά, έμεινα πολύ καιρό εκτός, χωρίς να παίξω μπάσκετ και αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα μου, κάτι που με έχει επηρεάσει. Θέλω χρόνο για να βρω τη φόρμα και τα πατήματά μου, όμως έχω περίσσια όρεξη να βοηθήσω την Εθνική σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Είμαι “πεινασμένος”, μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ με τα υπόλοιπα παιδιά και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε ατομικά, αλλά και ως ομάδα.»

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ

Brownies με μήλα
11/10/2025 | 01:32
Ρυζοσαλάτα
10/10/2025 | 22:26

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Αχαΐα: Διέρρηξαν εξοχικό πρώην Υπουργού – Τι αφαίρεσαν

Πάτρα: Κεραυνός “χτύπησε” χειριστή μηχανήματος στο κέντρο της πόλης! Πανικός στην οδό Μπουμπουλίνας-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου, φίλος του Νίκου Τεμπονέρα

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)