Συντριβή αεροσκάφους στη Μαγιόρκα

03/08/2025 | 18:20

Οι σοροί ενός πιλότου και του γιου του ανασύρθηκαν, αφού το διπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στη θάλασσα, στα ανοικτά των ακτών της ισπανικής νήσου Μαγιόρκα, ανακοίνωσε σήμερα (3/8) η αστυνομία.

Το διθέσιο αεροσκάφος Team Rocket F-4 Raider συνετρίβη στη θάλασσα, στην περιοχή Πουέρτο Σόλερ, χθες το βράδυ.

Το αεροσκάφος φαίνεται πως εκτελούσε ακροβατικά, πριν από τη συντριβή, μετέδωσαν ισπανικά ΜΜΕ.

Δύτες, που διεξήγαγαν έρευνες για τον πιλότο και τον 13χρονο γιο του, εντόπισαν τις σορούς τους στη θάλασσα, έπειτα από μια επιχείρηση σήμερα.

«Γύρω στις 14.00 ώρα Ελλάδας ειδικοί δύτες από την πολιτοφυλακή ανέσυραν τις σορούς του πιλότου και του γιου του, ο οποίος τον συνόδευε, από τη θάλασσα, το βάθος της οποίας φθάνει τα 30 μέτρα και τις μετέφεραν στο Πουέρτο ντε Σόλερ», ανέφερε η ισπανική πολιτοφυλακή σε μια ανακοίνωση.

Το διπλάνο συνετρίβη γύρω στις 20.20 χθες το βράδυ τοπική ώρα και μια πρώτη επιχείρηση έρευνας ξεκίνησε από ομάδες διάσωσης. Καθώς οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του πιλότου και του γιου του δεν ευοδώθηκαν χθες, οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας.

Πάλι η Πολωνία
19/09/2025 | 20:35

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα