Συνελήφθη, χθες (13-08-2025) στο οδικό δίκτυο Μύρινας – Μούδρου στη Λήμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ημεδαπός (21χρονος), κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν σε χώρο του οχήματος και κατασχέθηκαν, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -234- γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης βάρους -11- γραμμαρίων περίπου.
Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, ο δράστης κατείχε και μετέφερε τις παραπάνω ναρκωτικές ουσίες με σκοπό την περαιτέρω διάθεση τους σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.