Σοκαριστικό περιστατικό στο Αίγιο: Νέο βίντεο με τους κουκουλοφόρους που έσερναν ημίγυμνη γυναίκα σε αυτοκίνητο

Νέο βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το Tempo24.News, μετά τις σοκαριστικές εικόνες που  κατέγραψαν οι κάμερες των διοδίων του Ελαιώνα, στο Αίγιο. 

Τρεις άντρες, κουκουλοφόροι, έσερναν μια ημίγυμνη γυναίκα προσπαθώντας να την βάλουν με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Η 28χρονη, σχεδόν γυμνή από τη μέση και πάνω προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γλιτώσει, ενώ στα πλάνα εμφανίζεται να παλεύει με τους κουκουλοφόρους που την τραβάνε και να ουρλιάζει.

Τελικά κατάφερε να τους ξεφύγει.

stigmiotypo_othonis_1056_0.png

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών και ήλθε από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει. Ομως τα αρχηγικά στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα κατάφεραν να την σταματήσουν, με στόχο να της αρπάξουν την τσάντα της. Πιστεύοντας πως έχει ενοχοποιητικά στοιχεία γι’ αυτούς της επιτέθηκαν, ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους κατάφερε να ξεφύγει.

Δείτε το βίντεο του Tempo24.News

Τρία άτομα αναζητά η αστυνομία για την επίθεση σε βάρος της 28χρονης στην περιοχή του Ελαιώνα

Τρία άτομα αναζητά η αστυνομία, τα οποία, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματισθεί από το τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, κατηγορούνται για ληστεία και εκβίαση σε βάρος μίας 28χρονης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, η 28χρονη  είχε μεταβεί πριν από δύο ημέρες στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να επισκεφθεί φιλικό της πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί πρόσφατα για υπόθεση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Επιστρέφοντας η 28χρονη από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας με το αυτοκίνητό της, την ακολουθούσαν οι δράστες με το δικό τους αυτοκίνητο.  Στο ύψος της περιοχής του Ελαιώνα, Αχαΐας, οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητο της 28χρονης  και την έβγαλαν έξω από το όχημα.

Στην συνέχεια, με προτεταμένο μαχαίρι και την άσκηση σωματικής βίας την απείλησαν να μην μιλήσει για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και να μην διορίσει συνήγορο υπεράσπισης για το φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι δράστες, φεύγοντας από το σημείο, αφαίρεσαν την τσάντα της 28χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.   

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά