Αχαΐα-ΣΟΚ στα διόδια: Κουκουλοφόροι έσερναν ημίγυμνη γυναίκα - Ούρλιαζε για να ξεφύγει ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο περιστατικό στα διόδια του Ελαιώνα , στην περιοχή του Αίγιου, με γυναίκα που προσπαθούσαν άγνωστοι να μεταφέρουν στο όχημα τους.

Οπως φαίνεται σε βίντεο οι άγνωστοι άνδρες επιχειρούν να αρπάξουν την άτυχη γυναίκα, ο ένας την τραβά από τα χέρια, ο άλλος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια ενώ ο τρίτος κρατά ανοιχτή την πόρτα του οχήματος.

Η γυναίκα αντιστέκεται έχοντας πέσει στο έδαφος ενώ έχει ξεγυμνωθεί από τη μέση και πάνω.

Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της γυναίκας πραγματικά σοκάρουν.

Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των τριών νεαρών και τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας.

Τα άτομα μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση που τρέχει η γυναίκα.

Μέλη κυκλώματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα είναι σύντροφος άτόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών και ήλθε από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει. Ομως τα αρχηγικά στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα κατάφεραν να την σταματήσουν, με στόχο να της αρπάξουν την τσάντα της. Πιστεύοντας πως έχει ενοχοποιητικά στοιχεία γι' αυτούς της επιτέθηκαν, ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους κατάφερε να ξεφύγει.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει την ταυτότητα των δύο δραστών τους οποίους και αναζητά, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία εναντίον τους.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ