Σεμινάρια επικοινωνίας για βουλευτές

19/09/2019 | 15:22

Σεμινάρια επικοινωνίας για όλους τους βουλευτές της οργάνωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στη Βουλή.

Στην παρέμβασή του, ο γραμματέας της Κ.Ο. Σταύρος Καλαφάτης, αν και προσωπικά, όπως είπε, δεν μπορεί να κάνει συστάσεις σε κανέναν προχώρησε σε επισημάνσεις: «Το πρώτο είναι ότι μιλάμε πάντα για Πολιτική συν Επικοινωνία. Πρώτα η παραγωγή πολιτικού έργου και η επικοινωνία θα έρθει μετά. Επομένως, ανήσυχος θα πρέπει να είναι αυτός που δεν παράγει πολιτικό έργο», ανέφερε.

«Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία», λέει ο Καλαφάτης
«Η αγωνία μας θα πρέπει να είναι να παράγουμε πολιτικό έργο που να αφορά στα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα αλλά και στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία», πρόσθεσε.
Στο τελευταίο συμφώνησε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας που ήταν στην αίθουσα ως ένας εκ των εισηγητών.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/seminaria-epikoinonias-gia-boyleytes-…

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος