Σε ποια κοσμικά στέκια θα κατέληγαν τα 135 κιλά κοκαΐνης

03/12/2017 | 19:25

Τον “αποθηκάριο” ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στα κοσμικά στέκια της Αθήνας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών μετά την έφοδο τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Βάρκιζα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο από τη Σερβία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όνομα του είναι Μάρτιν, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη 135 κιλά κοκαΐνης και περισσότερα από 10.000 ευρώ. Οι αρχές είχαν βάλει στο στόχαστρο τους τον συλληφθέντα εδώ και αρκετές εβδομάδες ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως τα ασύλληπτα μέλη του κυκλώματος του είχαν νοικιάσει το σπίτι στη Βάρκιζα, ενώ για τις μετακινήσεις του ο Μάρτιν χρησιμοποιούσε ένα πολυτελές όχημα.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης του, ο 33χρονος είχε έρθει στην Αθήνα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Η αξία των 135 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στη Βάρκιζα υπολογίζεται πως ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: enikos.gr

23/05/2025
23/05/2025 | 06:18
Πώληση ακινήτου
22/05/2025 | 23:02

Οι 10 πλουσιότεροι Αμερικανοί κέρδισαν επιπλέον 365 δισ. τον τελευταίο χρόνο

Δόκιμος μοναχός δέχτηκε επίθεση από ρασοφόρο στο Άγιο Όρος

Πάτρα: Από θαύμα γλύτωσε ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος από τα μάρμαρα που έπεσαν στην Γούναρη ΒΙΝΤΕΟ

Σουηδία: Το κοινοβούλιο στηρίζει το νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση της νέας γενιάς πυρηνικών αντιδραστήρων

Καιρός: Σκόνη και ζέστη σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα

Δεκάδες καταγγελίες για 7 αεροπορικές εταιρείες σχετικά με αδικαιολόγητες χρεώσεις χειραποσκευών

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: Η γνωριμία, το πρώτο ραντεβού και οι εντάσεις