Σ. Φάμελλος: Ο Κ. Μητσοτάκης δημιουργεί τους καλύτερους πελάτες για τα ιδιωτικά κολλέγια

25/07/2025 | 14:49

Καλεσμένος στην εκπομπή «Συνδέσεις» του ΕΡΤΝews βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ωστόσο δε δίστασε να ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση τόσο για τη στεγαστική κρίση, όσο και για τα ιδιωτικά κολλέγια, δηλώνοντας πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δημιουργεί τους καλύτερους πελάτες για τα ιδιωτικά κολλέγια.

Ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξει αναμόρφωση στη δημόσια παιδεία και επισήμανε για ακόμα μία φορά ότι το κόστος της φοιτητικής στέγης για τις οικογένειες είναι αβάσταχτο.

Μάλιστα τόνισε πως δεν του αρέσει που η χώρα έχει γίνει ξανά το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης και εξαπέλυσε μύδρους κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι παραδέχεται τα τραύματα της δημοκρατίας εκ των υστέρων.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στη διαχείριση του δυστυχήματος των Τεμπών, χαρακτηρίζοντας «στημένη» την προανακριτική επιτροπή για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και διευκρινίζοντας πως ο τελευταίος παραπέμπεται μόνο για το αδίκημα της πιθανής οικονομικής βλάβης στον ΟΣΕ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αναφέρθηκε με στόμφο στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, λέγοντας πως οι πρακτικές που εφαρμόστηκαν είναι πρακτικές καμόρα.

Σημείωσε δε, πως η ευρωπαία εισαγγελέας που ερευνά το σκάνδαλο τον αγροτικών επιδοτήσεων αναφέρεται σε εγκληματική συμμορία.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Μανέτας

Σοκ στην Αχαΐα: 62χρονη έσερνε από τα μαλλιά και έπνιγε την αδερφή της – “Βάρα την κι άλλο”, φώναζε ο σύζυγος

Δύο πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες σε παραλίες της Αχαΐας

Τροχαίο στα Τσουκαλαίικα – ΙΧ έπεσε πάνω σε φορτηγάκι, μία τραυματίας (ΦΩΤΟ)

ΝΔ: Με τηλέφωνα από την Αθήνα προτείνουν για πρόεδρο της ΔΕΕΠ τον Μάκη Κατσιγιάννη

Πάτρα: «Έφυγε» η γιατρός Λίλιαν Κωστοπούλου

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Μίνι Περιμετρική Πάτρας: Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στο ύψος του κόμβου Κουρτέση (ΦΩΤΟ)