Ρωσία: Φωτιά σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου στο Σοτσί από ουκρανική επίθεση

03/08/2025 | 06:47

Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου στο Σοτσί της Ρωσίας, η οποία σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνήτης της περιοχής Βενιαμίν Κοντρατίεφ νωρίς σήμερα, Κυριακή στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram προκλήθηκε από επίθεση ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους. Στο σημείο επιχειρούν περισσότεροι από 120 πυροσβέστες, οι οποίοι προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.

Η Rosaviatsia, η αρχή πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας, ανέφερε στο Telegram ότι οι πτήσεις ανεστάλησαν στο αεροδρόμιο της πόλης για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αντρέι Πρασούνιν ανέφερε πως μια δεξαμενή πετρελαίου στην περιοχή Άντλερ τυλίχθηκε στις φλόγες από πτώση θραυσμάτων, ευχαριστώντας την αντιαεροπορική άμυνα για την αντίδρασή της προκειμένου να εξουδετερωθεί η απειλή. Κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση, ενώ διευκρίνισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Πηγή: Reuters

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας – Ακολούθησε πορεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό νεαρής δικυκλίστριας ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στην Ακτή Δυμαίων – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)