Ρέθυμνο: Αφαίρεσαν την σφαίρα από την σπονδυλική στήλη του κτηνοτρόφου που πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα

08/09/2024 | 15:41

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 69 ετών κτηνοτρόφος που το πρωί της περασμένης Παρασκευής (06.09.2024) έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στο ποιμνιοστάσιο του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και το βράδυ του Σαββάτου (07.09.2024) οι γιατροί αφαίρεσαν με χειρουργική επέμβαση την σφαίρα που είχε καρφωθεί στη σπονδυλική του στήλη μετά την επίθεση που δέχτηκε στο ποιμνιοστάσιό του στο Ρέθυμνο.

Προηγουμένως είχε σταθεροποιηθεί η αιμοδυναμική του κατάστασή, αφού είχε ελεγχθεί και η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το επόμενο 24ωρο, να ξεκινήσει και η διαδικασία αφύπνισης του από την καταστολή.

Ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από τον δράστη την περασμένη Παρασκευή (06.09.2024) και μάλιστα δεν δίστασε να του κόψει και την γλώσσα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ έχουν γίνει πολλές προσαγωγές και επιχειρήσεις σε σπίτια υπόπτων. 

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της