Πέθανε ο θρυλικός ντράμερ των Rolling Stones Τσάρλι Γουάτς

24/08/2021 | 19:55

Σε ηλικία 80 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς.

 

Την είδηση θανάτου ανακοίνωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Bernard Doherty, ο οποίος γνωστοποίησε ότι ο Γουάτς «πέθανε ειρηνικά σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα περικυκλωμένος από την οικογένειά του».

 

«Ο Τσάρλι ήταν ένας αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των The Rolling Stones, ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ντράμερ των Rolling Stones υποβλήθηκε στις αρχές Αυγούστου σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής. Εξαιτίας αυτής, όμως, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα ακολουθούσε το συγκρότημα στην επερχόμενη περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

 

ΠΗΓΗ

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος