Στα δικαστήρια της Πάτρας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο 25χρονος που κατηγορείται για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Γηροκομειό την περασμένη εβδομάδα.
Ο 25χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό, αρνείται τις κατηγορίες, συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης αφού έγινε αντιληπτός να κινείται στην περιοχή του Γηροκομείου, τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, πάντως, ο 25χρονος βρέθηκε στο σημείο «ως εθελοντής για να σβήσει φωτιά»
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι δικηγόροι του, υποστηρίζουν ότι ο πελάτης τους «ήταν μαζί με άλλα τρία άτομα, εκ των οποίων τα δύο έχουν ήδη έχουν καταθέσει ενόρκως στις αρμόδιες αρχές ότι συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια αντιμετώπισης του μετώπου και ο τρίτος αναμένεται να καταθέσει ενόρκως ενώπιον της ανακρίτριας».
