Πάτρα: Πήγαν να πουν τα κάλαντα και κλειδώθηκαν μέσα! Τους έβγαλε η αστυνομία

Απίστευτη περιπέτεια για δύο μικρούς Πατρινούς που πήγαν σήμερα το πρωί να πουν τα κάλαντα στην περιοχή της Εγλυκάδας. Οι μικροί με τα τρίγωνα μπήκαν στην μικρή πολυκατοικία στην οδό Βίαντος  και άρχισαν να χτυπάνε τα κουδούνια. Όμως τα διαμερίσματα ήταν άδεια.

Σαν να μην έφτανε η απογοήτευσή τους, όταν πήγαν να φύγουν, ανακάλυψαν ότι αυτός που τους είχε ανοίξει, στο μεταξύ είχε αναχωρήσει από το σπίτι, κλειδώνοντας την κεντρική πόρτα της πολυακτοικίας, χωρίς να αντιληφθεί ότι οι μικροί ήταν σε άλλο όροφο και χτυπούσαν κουδούνια.

Αποτέλεσμα ήταν να βρουν την πόρτα κλειδωμένη και να πανικοβληθούν. Τα παιδιά έγιναν αντιληπτά από τους γείτονες που έψαξαν να βρουν κάποιον από τους ενοίκους να ανοίξουν αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να  ειδοποιήσουν  την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν και κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα μετά από μισή ώρα.

Γ. Κον. 

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;