Πάτρα: Με κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα διαγνώστηκε ο 20χρονος που εξέπνευσε στη ΜΕΘ – Δόθηκαν οδηγίες προφύλαξης στους συμφοιτητές του

Θλίψη και ανησυχία στην ακαδημαϊκή κοινότητα έχει προκαλέσει ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή ο οποίος νοσηλευόταν με μηνιγγίτιδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άννα Μαστοράκου, «ο φοιτητής έδινε χθες μάθημα στη σχολή Διοικητικών Επιστημών και κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία». 

Κατόπιν, συνέχισε, «πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε με κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά δυστυχώς σήμερα το πρωί κατέληξε».

Επίσης, ανέφερε ότι «κλιμάκιο έχει μεταβεί στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Πατρών, στην περιοχή Κουκούλι, όπου στεγάζεται η σχολή στην οποία φοιτούσε ο 20χρονος, ώστε να δοθούν χημειοπροφύλαξη και οδηγίες σε όσους είχαν έλθει σε επαφή με τον άτυχο φοιτητή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, στους φοιτητές έχει σταλεί ενημερωτικό email  για τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να ακολουθήσουν.

Τραγωδία στην Πάτρα: “Έσβησε” ο 20χρονος φοιτητής που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με μηνιγγίτιδα

 

 

 

 

 

 

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου

Νέος “κεραυνός” στο Μεσολόγγι μετά το θάνατο του στρατιωτικού – “Έφυγε” 53χρονος, νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ έπειτα από τροχαίο

Τρακτέρ καταπλάκωσε ιερέα σε χωριό της Αχαΐας (ΦΩΤΟ)

Έρχεται νέο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» – Περισσότεροι δικαιούχοι, μικρότερη επιδότηση

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου 2025

ΑΕΚ: Στην «OPAP Arena» η σορός του Δημήτρη Χατζηχρήστου – Το «αντίο» της Original

2η Διάσκεψη Ινστιτούτου Τσίπρα: Ξεχωριστοί καλεσμένοι με εξαιρετική σημειολογία

Φωκίων Ζαΐμης: Η τακτική της …πολιορκίας