Ο Τεντόγλου δεύτερος στο Diamond League του Λονδίνου

19/07/2025 | 19:57

Τη 2η θέση με 8.19μ. κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League του Λονδίνου. Ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης-έχοντας την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, με το 8,46μ. που έκανε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Μαδρίτης, πέτυχε 8.19 στην τρίτη του προσπάθεια, σε έναν αγώνα που έγινε κατά διαστήματα υπό βροχή.

Την πρώτη θέση πήρε ο Τζαμαϊκός Γουέιν Πίκοκ με 8.20μ, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο συμπατριώτης του Κάρι Μακ Λάουντ με 8.10μ. επίδοση που έκανε στην 6η και τελευταία του προσπάθεια.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το πρώτο του άλμα στα 8.01μ,ήταν άκυρος στο δεύτερο, πριν φτάσει στα 8.19 μ. στο τρίτο. Έκανε 7.79 μ. στο τέταρτο και 7.76μ. στο πέμπτο και έκλισε με 8.06μ στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια.

Επόμενος αγώνας για τον Έλληνα πρωταθλητή το επόμενο Σαββατοκύριακο, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει στον Βόλο.

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πυροβόλησαν μηχάνημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)