Μύρωνας Στρατής: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

29/06/2020 | 09:28

 

 

Στα σύννεφα πετούν ο Μύρωνας Στρατής και η αγαπημένη του Κατερίνα Ζαπάρδα, καθώς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο είναι αγόρι. Ο Μύρωνας, που έχει φανατικούς θαυμαστές κυρίως στο νεανικό κοινό, εδώ και καιρό ήθελε να βιώσει την πατρότητα, επιθυμία που είχε εκφράσει στην “R’, πριν από περίπου ένα χρόνο σε μια από τις ελάχιστες εξομολογήσεις του για την προσωπική του ζωή. “Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλω να κάνω παιδί. Είμαι έτοιμος για να γίνω πατέρας. Το θέλω πολύ” είχε δηλώσει.

Η σχέση του Μύρωνα και της Κατερίνας ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και παρότι εκείνος για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. “Την έχω προστατέψει πολύ αυτή τη σχέση και αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μια σχέση “επώνυμη” πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει τον κόσμο. Τότε είχα σοκαριστεί γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και δίπλα είναι η κοπέλα σου, είναι σαν να βλέπεις τη ζωή σου σε ταινία. Από την αρχή της συγκεκριμένης σχέσης μέχρι το τέλος της, με ρωτούσαν συνεχώς και ήταν αμήχανο” είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)