Με πολλές απώλειες ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο στο απογευματινό ματς

03/01/2016 | 17:31

Πέντε προβλήματα έχει ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, ενόψει της αυριανής (4/1, 19:30) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με την οποία ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Αγρίνιο, ανακοινώθηκε η αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα και από την οποία απουσιάζουν οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο, ο τιμωρημένος Ρουσκουσέδα και οι Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς.

Αναλυτικά η 20άδα: Καμαρά, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρομέρο, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Στεφανάκος, Μύγας, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Βασιλούδης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ναύπακτος: Το GPS τους έβγαλε στις σκάλες και το αυτοκίνητο στάθηκε στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαία πρόοδος στην αναζήτηση θεραπείας για τον HIV

Στην Κεφαλονιά τα υπερπολυτελή γιοτ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Λάκης Γαβαλάς: «Είμαι ευγνώμων» – Η συμμετοχή του στο νέο κύκλο του GNTM

Ο σιωπηλός πόλεμος στο εσωτερικό των ΗΠΑ…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στο κάδρο του Άρη ο Πέρεθ»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Διεθνές Συνέδριο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Πάτρα: Στη φυλακή δύο μέλη της σπείρας των Γεωργιανών διαρρηκτών