Μαρινάκης: Οι πρακτικές της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας είναι γνωστές και αποτελούν για εκείνη «άλλη μια μέρα στη δουλειά»

01/08/2025 | 18:24

«Χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου χυδαιότητας από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας», έγραψε σε ανάρτησή του ο Παύλος Μαρινάκης.

«Γιατί; Γιατί “τόλμησε” να κάνει πολιτική κριτική απέναντι στην κοινοβουλευτική συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία του απάντησε με άθλιους, υποτιμητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, οι πρακτικές της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας είναι γνωστές και η συμπεριφορά αυτή αποτελεί για εκείνη “άλλη μια μέρα στη δουλειά”. Εντούτοις, το πιο απογοητευτικό συμπέρασμα είναι το γεγονός ότι τα υπόλοιπα κόμματα σιωπούν, αποδεχόμενα αυτή την κατάντια στην οποία υποβαθμίζει το κοινοβούλιο η κα Κωνσταντοπούλου και μάλιστα πολλές φορές συμπορεύονται μαζί της.

ΠΗΓΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών