Μαρινάκης: Οι πρακτικές της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας είναι γνωστές και αποτελούν για εκείνη «άλλη μια μέρα στη δουλειά»

01/08/2025 | 18:24

«Χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου χυδαιότητας από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας», έγραψε σε ανάρτησή του ο Παύλος Μαρινάκης.

«Γιατί; Γιατί “τόλμησε” να κάνει πολιτική κριτική απέναντι στην κοινοβουλευτική συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία του απάντησε με άθλιους, υποτιμητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, οι πρακτικές της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας είναι γνωστές και η συμπεριφορά αυτή αποτελεί για εκείνη “άλλη μια μέρα στη δουλειά”. Εντούτοις, το πιο απογοητευτικό συμπέρασμα είναι το γεγονός ότι τα υπόλοιπα κόμματα σιωπούν, αποδεχόμενα αυτή την κατάντια στην οποία υποβαθμίζει το κοινοβούλιο η κα Κωνσταντοπούλου και μάλιστα πολλές φορές συμπορεύονται μαζί της.

ΠΗΓΗ

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών