Μαρία Τζομπανάκη: «Ο γιος μου, Ορφέας θα γίνει μπαμπάς και θα υποφέρει μια ζωή από αγάπη»

24/03/2021 | 20:56

 

 

Καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Μαρία Τζομπανάκη για να συναντήσει την Νάντια Κοντογεώργη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε με χαρά στον αγαπημένο της γιο, Ορφέα Αυγουστίδη ο οποίος το προσεχές διάστημα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας. Μου λένε όλοι, «α θα γίνεις γιαγιά» και «τι ωραίο πράγμα», «καμάρι»… Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας. Που θα μπει μέσα σε αυτό τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν όλη τους τη ζωή, μέχρι να φύγουν από αυτήν, από αγάπη. Γιατί η μάνα και ο πατέρας αγαπάνε βαθιά».

«Ταυτόχρονα, με απασχολεί που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί. Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλη του την ζωή δίπλα. Ούτε καν στη ζωή του παιδιού μου δεν θα μπορώ γιατί φεύγουν οι παλαιότεροι και έρχονται οι νεότεροι. Με απασχολεί δηλαδή πάρα πολύ το μέλλον του κόσμου» συμπλήρωσε, στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός.

https://www.zappit.gr/

Ακόμα και οι πιο γενναίοι επιστήμονες φοβούνται να ανοίξουν αυτόν τον τάφο – Η κατάρα που κρύβει

Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ για Γάλλους περιπατητές στο Πουρναρόκαστρο – Ένας εγκλωβισμός – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης στον τελικό του Σαββάτου – Πότε θα βγει στη σκηνή η Κλαυδία

Στις 30 Ιουνίου λήγουν… τα ασανσέρ

Λούκας Γιώρκας: Θα μου άρεσε κάθε χρόνο να μυρίζει Ελλάδα η συμμετοχή στην Eurovision

Γάζα: Τουλάχιστον 120 νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Κρεμλίνο: Η ρωσική αντιπροσωπεία περιμένει τους Ουκρανούς στις 10:00 στην Κωνσταντινούπολη

La Liga: Πανάξια πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα 2-0 την Εσπανιόλ – Ολοκλήρωσε το τρεμπλ