Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού, όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω»

29/09/2023 | 09:53

 

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Breakfast@Star και τη Φωτεινή … χωρίς φόβο και πάθος για τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και έχουν προκαλέσει αίσθηση αλλά και τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

Για τη Ναταλία Γερμανού και την κατά καιρούς σχέση τους, η ηθοποιός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι καταπιέζω τη Ναταλία Γερμανού. Στη θέση της θα με ξανακαλούσα».

Η απάντηση, ωστόσο, που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση, είχε να κάνει με συγκεκριμένες παλαιότερες δηλώσεις της, τις οποίες η Μαρία Ιωαννίδου συνεχίζει να υποστηρίζει.

«Είμαι τεκνατζού, τι να κάνουμε; Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω και θα του πω «παντρέψου με». Πάω και φυλακή για τον Βασάλο! Τελείωσε!», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

https://www.govastileto.gr/

Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία στην παιδική ηλικία

Στο Μπαχρέιν απονεμήθηκε ο Χρυσός Φοίνικας στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία

See-through για φέτος – Θα το τολμήσεις;

Στο τιρκουάζ χαλί με…χρυσό φόρεμα!

Κώστας Σβόλης-Πάτρα Ενωμένη: Συμφωνούμε στην παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου Ριγανόκαμπου στον Δήμο

H σημασία της σωστής διατροφής όταν είστε έγκυος

Αχαΐα: 13 ετών …οδηγός προκάλεσε ατύχημα

Ιωάννινα: Το κατράνι του Δίστρατου στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά