Ιταλία: Καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης για βιασμό ο Τσίρο Γκρίλο, γιος του ιδρυτή του Κινήματος Πέντε Αστέρων

22/09/2025 | 23:47

Ο Τσίρο Γκρίλο, ο εικοσιτετράχρονος γιος του ιδρυτή του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο, καταδικάστηκε για διάπραξη βιασμού.

Σύμφωνα με δικαστήριο της Σαρδηνίας, ο Τσίρο Γκρίλο άσκησε σεξουαλική βία μαζί με δύο φίλους του σε δεκαεννιάχρονη κοπέλα τον Ιούλιο του 2019.

Και οι τρείς κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν από το πρωτοβάθμιο ιταλικό δικαστήριο σε οκτώ χρόνια φυλάκισης.

Όπως γράφει ο Τύπος, οι τρείς καταδικασθέντες δεν πρόκειται να οδηγηθούν στη φυλακή μέχρι την τελική κρίση του Αρείου Πάγου της χώρας.

Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων επέμειναν ότι το θύμα δεν υποχρεώθηκε να έχει σεξουαλική σχέση με τους πελάτες τους. Ο δικαστής, όμως, θεώρησε απόλυτα έγκυρη την κατάθεση της δεκαεννιάχρονης κοπέλας η οποία, μεταξύ των άλλων, διηγήθηκε ότι υποχρεώθηκε να πιεί ολόκληρο μπουκάλι βότκας, κάτι που της προκάλεσε “πραγματικό μπλακ άουτ στον εγκέφαλο”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)