Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλευρό των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

20/06/2025 | 17:47

«Οφείλουμε να στεκόμαστε πάντα αρωγοί στους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην υπηρεσία των πολιτών και της κοινωνίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στέκεται δίπλα τους με σεβασμό, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και ευνομούμενου κράτους». 

Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος συμμετείχε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025, των Αγίων Πάντων, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, ημέρα εορτασμού των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Η προσφορά τους αποτελεί «φωτεινό» παράδειγμα για τους εν ενεργεία αστυνομικούς και για όλους εμάς που υπηρετούμε τη δημόσια διοίκηση. Ο κάθε πολίτης δικαιούται να αισθάνεται ασφαλής. Κι αυτό είναι στόχος που απαιτεί συνέπεια, διαχρονική προσπάθεια και συνεργασία όλων των θεσμών», πρόσθεσε ο κ. Ζαΐμης.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ