Δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ειρήνης ο πρωθυπουργός

13/02/2026 | 07:07

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα δώσει το παρών στην διάσκεψη που συγκαλεί ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον για το Συμβούλιο της Ειρήνης.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΡΤ News Δημήτρης Γκάτσιος στη Λιέγη, όπου διεξάγεται η Άτυπη Σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυβερνητικά στελέχη που συνοδεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρέπεμψαν στην απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος νωρίτερα σήμερα (12/2) το πρωί ανέφερε ότι στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού για την ερχόμενη εβδομάδα περιλαμβάνονται δύο επισκέψεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Ινδία.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία