Η Demi Lovato επιστρέφει δυναμικά με το νέο single “Fast”

18/08/2025 | 19:38

Η Demi Lovato κάνει θεαματική επανεμφάνιση στη μουσική σκηνή με το ολοκαίνουργιο single «Fast», ένα dance-pop κομμάτι που σηματοδοτεί την αρχή της νέας εποχής της καλλιτέχνιδας. Το τραγούδι αποτελεί το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ της και κυκλοφόρησε στις 1 Αυγούστου μέσω της Island Records.

Μετά το πιο ροκ ύφος των προηγούμενων δουλειών της (Holy Fvck, 2022 και Revamped, 2023), η Lovato επιστρέφει στις χορευτικές της ρίζες. Το «Fast» χαρακτηρίζεται από έντονα στοιχεία diva house, electropop και EDM, προσφέροντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που ήδη έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της.

Στη δημιουργία του τραγουδιού συνέβαλαν οι Demi Lovato, Jake Torrey, Chloe Angelides και ο Kevin “Zhone” Hickey, με τον τελευταίο να υπογράφει και την παραγωγή. Ο Zhone, γνωστός για συνεργασίες με ονόματα όπως η Kylie Minogue, ο Troye Sivan και η Kesha, είναι επίσης ο εκτελεστικός παραγωγός του νέου δίσκου.

Το music video που κλέβει την παράσταση

Το επίσημο music video του «Fast» σκηνοθέτησε ο Daniel Sachon. Σε μια αστική νυχτερινή σκηνή, η Lovato κινείται με αυτοπεποίθηση μέσα στο χάος, ενώ γύρω της επικρατούν ανατρεπτικές εικόνες και σουρεαλιστικές καταστάσεις.

Το video έχει γίνει viral, καθώς η Lovato δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί, επαναφέροντας με χιούμορ μερικά από τα πιο γνωστά memes της καριέρας της, όπως το «Poot Lovato» και τη φράση για το «favorite dish». Οι αναφορές αυτές ενισχύουν το μήνυμα αυτογνωσίας και αναγέννησης που συνοδεύει το νέο της ξεκίνημα.

ertnews.gr

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία