Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Κέρκυρα

25/03/2024 | 22:52

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Κέρκυρα.

Η κυρία Αλεξοπούλου, αφού παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Υ.Θ. Σπηλιωτίσσης, κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο, στο άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια καθώς και του Εθνικού μας Ποιητή Διονύσιου Σολωμού, και παρακολούθησε την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο νησί με τη συμμετοχή μαθητών, προσκόπων, των Φιλαρμονικών, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων η Υφυπουργός δήλωσε:

«Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τον Πρωθυπουργό στο νησί των Φαιάκων. Η επέτειος της 25η Μαρτίου και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου αποτελούν το συνδετικό ιστό του ελληνισμού. Σήμερα, αλλά και κάθε μέρα, τιμάμε τους Έλληνες αγωνιστές που ενωμένοι αγωνίστηκαν σε όλα τα μέτωπα για ένα σύγχρονο ανεξάρτητο κράτος. Οφείλουμε να διδασκόμαστε από το παρελθόν και να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον!»

 

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική