Η Μπριζίτ Μακρόν θα εμφανιστεί στη σειρά «Emily in Paris»

12/09/2024 | 17:47

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν θα κάνει σύντομη εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Emily in Paris».

Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν της σειράς κυκλοφορεί στην πλατφόρμα streaming αυτή την εβδομάδα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε πρώτη φορά από το περιοδικό Elle πριν από λίγες μέρες. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν θα φορά τα δικά της ρούχα για την εμφάνισή της και ότι «δεν της έχουν δοθεί ιδιαίτερες οδηγίες».

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα