Γιώτα Παυλοπούλου: Συνάντηση με Βρούτση

16/05/2025 | 20:11

Η Παναγιώτα Παυλοπούλου, υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρούτση.

Μετά τη συνάντηση ανέφερε:

“Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Α.Υπουργό Αθλητισμού κύριο Γιάννη Βρούτση. Μιλήσαμε για αρκετά θέματα που αφορούν τις αθλητικές ομάδες της Πάτρας του Αιγίου και των Καλαβρύτων τόσο για τις υποδομές όσο και για τα σωματεία. Ο υπουργός, ο οποίος, στέκεται δίπλα στις αθλητικές ομάδες και στα σωματεία και συνεργάζεται μαζί τους για τη διασφάλιση του μέλλοντος και των μικρότερων ομάδων της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, δίνει συνέχεια το παρόν όταν του ζητηθεί. 

Συζητήσαμε το πόσο μεγάλης σημασίας είναι παιδιά νεαρής ηλικίας να μπαίνουν στο χώρο του αθλητισμού και να ασχολούνται με ενέργειες που θα τους προσφέρουν τόσο καλή εξωτερική φυσική κατάσταση όσο και εσωτερική. Και το αρχαίο γνωμικό ‘’νους υγιής εν σώματι υγιεί ’’.

Με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κ. Βρούτσης μου μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στο χώρο της διοίκησης του αθλητισμού”.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα