Φωτιά στα Κρέστενα Ηλείας: Τρία τα ενεργά μέτωπα της πυρκαγιάς – Στο σημείο πηγαίνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος

 

Μάχη με τις φλόγες δίνουν και σήμερα πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής των Κρεστένων στην Ηλεία σε μια προσπάθεια να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά που καίει από την Κυριακή στην περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η φωτιά στα Κρέστενα πλέον κινείται νότια με νοτιοανατολικά και συγκεκριμένα τρία μέτωπα είναι σε εξέλιξη κοντά στους οικισμούς Σμέρνα, Γρύλλο και Σκυλλουντία. 

Ειδικότερα, το μέτωπο προς Γρύλλο φαίνεται να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ αυτή τη στιγμή τα εναέρια και επίγεια μέσα επικεντρώνονται στη Σμέρνα, όπου παράλληλα έχουν γίνει χωματουργικές εργασίες οι οποίες αναμένεται να εμποδίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Την ίδια ώρα, στο μέτωπο της Σκυλλουντίας συνεχίζονται οι χωματουργικές εργασίες για να ανακόψουν τη φωτιά.

Από το πρωί επιχειρούν στο σημείο από αέρος 2 Erickson, 2 Καναντέρ και 2 Tractores.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 11 το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, θα μεταβεί στα Κρέστενα και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο και στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Φωτιά στα Κρέστενα Ηλείας: Νύχτα κόλαση και μάχη με το πύρινο μέτωπο – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε γυναίκα! ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Πάτρα: Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα στα Δεμένικα – Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Ακυβέρνητο σκάφος στο Αίγιο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Μανέτας

Πάτρα: Φόβος και τρόμος ηλικιωμένος οδηγός χωρίς δίπλωμα – “Έκοβε” βόλτες με ΙΧ στην πλ. Γεωργίου!