Επίσκεψη Μελών της Γ.Σ. του ΕΛΙΔΕΚ στο Ε.Α.Π. στην Πάτρα

14/03/2025 | 22:17

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του ως μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας-ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Η συμμετοχή του Ε.Α.Π. έρχεται σε πλήρη στοίχιση με την αποστολή του ως το πλέον καινοτόμο Α.Ε.Ι. εξ αποστάσεως εκπαίδευσης,επιθυμώντας να στηρίξει και να συνδιαμορφώσει την προαγωγή και στήριξη της επιστημονικής έρευνας στη χώρα, με τη συμμετοχή του υψηλά ειδικευμένου ερευνητικού και επιστημονικού προσωπικού του.

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Π. στην Πάτρα συνάντηση του Πρύτανη του Ε.Α.Π. Καθηγητή Εμμανουήλ Κουτούζη και του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.  κ. Δημητρίου Βέργαδου Καθηγητή του Παν. Πειραιώς και μελών της Γενικής Συνέλευσης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., με σκοπό την εγκαθίδρυση της συνεργατικής σχέσης. Από την πλευρά του Ε.Α.Π. συμμετέχει στη Γενική Συνέλευσητου ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ ως τακτικό μέλος ο ΚαθηγητήςΔημήτριος Καλλές της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ε.Α.Π.και ως αναπληρωματικό μέλος η Επίκουρη Καθηγήτρια Αθηνά Νέλλα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π.

Το Ε.Α.Π. μέσα από τις συμμετοχές του σε φορείς και συμπράξεις υψηλού επιστημονικού κύρους, ενισχύει το ρόλο τους ως ένας σημαντικός πυλώνας παραγωγής ερευνητικού έργου, αλλά και συμβάλει στην αναγνώριση και παροχή κινήτρων του ήδη αξιόλογου ερευνητικού και επιστημονικού προσωπικού του.

 

 

 

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική