Έπεσε στο Νο 8 η Μαρία Σάκκαρη

14/02/2022 | 20:05

 

 

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά την ήττα της στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης από την Ανέτ Κονταβέιτ, υποχώρησε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη και από την 7η θέση βρίσκεται πλέον στην 8η, ενώ αντίθετα η Εσθονή ανέβηκε από την 9η θέση στην 6η.

Τόσο η Μαρία Σάκκαρη όσο και η Ανέτ Κονταβέιτ απέσυραν τις συμμετοχές τους από το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ εκεί θα βρεθούν έξι από τις τενίστριες του Top 10 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει ξανά η κατάταξη στην πρώτη δεκάδα.

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, το Top 10 παραμένει αμετάβλητο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στο Νο 4.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρεί για την ώρα το Νο 1, ωστόσο ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει πιθανότητες να ανεβεί στην κορυφή στις 28 του μήνα, καθώς ο Νόλε θα χάσει τους βαθμούς από το περσινό Australian Open.

Ο Τζόκοβιτς και ο Μεντβέντεφ την ερχόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχουν στα τουρνουά του Ντουμπάι και του Ακαπούλκο αντίστοιχα, και εκεί θα κριθεί ποιος θα βρεθεί στο Νο 1.

https://www.in.gr/

Εντυπωσιακό φαινόμενο με «ιπτάμενα» ψάρια στην Πρέβεζα – ΒΙΝΤΕΟ

«Στους Μπακς μέχρι νεωτέρας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο» σύμφωνα με το ESPN

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προτείνει να μεσολαβήσει μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα κατά της Έλενας Κουντουρά

ΝΔ: Ιστορική απόφαση από το ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, παρά τα όσα έλεγαν «οι «συνταγματολόγοι της Βουλής»

Χουάντσο: «Δεν μου αρέσει να με παρουσιάζουν σπουδαίο επειδή έμεινα στην απονομή του Ολυμπιακού»

Big Brother: Νέες ισορροπίες και τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

ΠΑΣΟΚ: Η απόφαση του ΣτΕ δεν νομιμοποιεί το φιάσκο του νόμου Πιερρακάκη για τα πανεπιστήμια