Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Κάνω συζητήσεις για να επιστρέψω τηλεοπτικά»

15/06/2025 | 03:01

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την κωμωδία, την ζωή με την κόρη του, και την τηλεοπτική του επιστροφή.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την κωμωδία, την ζωή με την κόρη του, και την τηλεοπτική του επιστροφή.

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Όλα λάθος» στο θέατρο Αθηνά.

«Κατάλαβα πως η παράσταση «Όλα λάθος» θα είναι μία καλή συνεργασία, από τις πρόβες. Ευχαριστιέμαι πολύ την κωμωδία παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη και σωματικά και ψυχικά. Είναι κάποιες περίοδοι που σου έρχονται όλες οι κατραπακιές. Είναι δύσκολο αλλά ευχάριστο το να συνδυάζω την δουλειά μες την οικογενειακή ζωή», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Για την οικογένειά του: «Η κόρη μου, μου έχει πάρει το μυαλό. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να κάνει παιδί και δεν μπορεί, και αυτό με κάνει να αισθάνομαι άβολα όταν μοιράζομαι την δική μου ευτυχία».

«Κάνω συζητήσεις για να επιστρέψω τηλεοπτικά. Μάλλον επιστρέφει η κωμωδία και έχω αρκετά τηλεφωνήματα. Μου τηλεφωνούν για κωμωδίες δεν σκέφτονται ότι στην τηλεόραση μπορώ να κάνω και άλλα είδη. Μου έκαναν πρόταση για τηλεπαιχνίδι αλλά δεν την δέχθηκα γιατί το είχε κάνει κάποιος άλλος και δεν ήθελα να το αναλάβω», τόνισε αναφορικά με τα επαγγελματικά του.

«Παιδιά που ήταν αγέννητα όταν έπαιζε το «Ευτυχισμένοι Μαζί» με βλέπουν και μου λένε ατάκες του ρόλου μου. μπράβο στον Μάριο Αθανασίου για την δήλωσή του, εγώ θα δυσκολευόμουν να κάνω κάποια άλλη δουλειά», υπογράμμισε κλείνοντας ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Σωλήνας έφυγε από οικοδομή και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Στο ένα βρισκόταν μητέρα με ανήλικα παιδιά ΦΩΤΟ

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»