ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα πασίγνωστου αντιβιοτικού για λοιμώξεις του δέρματος

01/08/2025 | 14:11

Την ανάκληση παρτίδας αντιβιοτικού φαρμάκου για λοιμώξεις του δέρματος, αποφάσισε ο ΕΟΦ.

Στην ανακοίνωση του ΕΟΦ αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αποφασίζουμε την ανάκληση της παρτίδας C97096, του φαρμακευτικού προϊόντος Fucidin Tablet 250mg/tab x 12 tab. λόγω της ύπαρξης μη κανονικών ευρημάτων σε παρτίδα ελέγχου σταθερότητας που δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές.

Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση στην οποία έχει προβεί ήδη η εταιρεία.

Η εταιρεία ΛΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Μ.Α.Ε. ,οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του και να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Πάτρα: Τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι – Τι συνέβη

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτός είναι ο παππούς που πέθανε χορεύοντας στο γάμο της εγγονής του

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δικυκλιστές τραυματίστηκαν σε τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό ανήλικης – Εκσφενδονίστηκε από όχημα ΦΩΤΟ