Μικροσκοπικό νεογέννητο ελάφι απειλούμενου είδους αναζητά όνομα

27/09/2024 | 09:32

Ο ζωολογικός κήπος της Βαρσοβίας αναζητά προτάσεις για την ονομασία ενός θηλυκού μωρού νότιου πουντού, του δεύτερου μικρότερου είδους ελαφιού στον κόσμο, μετά τη γέννησή του πριν από δύο μήνες.

Προερχόμενο από τα δάση της Χιλής και της Αργεντινής, ένα ενήλικο πουντού έχει ύψος έως 46 εκατοστά και βάρος έως 15 κιλά.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου απευθύνουν έκκληση στο κοινό να προτείνει ονόματα για το νεοαφιχθέντα μέσω Facebook, τα οποία θα ξεκινούν από «Π» όπως και τα άλλα ζώα που γεννήθηκαν φέτος.

Η επικεφαλής μάρκετινγκ του ζωολογικού κήπου Άννα Τάντρα δήλωσε ότι με τη γέννηση αυτή ο πληθυσμός των πουντού ανήλθε σε τέσσερα. «Είναι ένα πολύ μυστικοπαθές πλάσμα, οπότε το να το εντοπίσεις, ακόμη και σε έναν ζωολογικό κήπο, μπορεί να μοιάζει με θαύμα», δήλωσε η ίδια.

Πηγή: Reuters

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ