Χτύπησε και έβρισε την ξαδέλφη του - Προκάλεσε φθορές στο σπίτι της μητέρας της

Σωματικές βλάβες, εξύβριση και δυσφήμηση προκάλεσε ένας άνδρας σε βάρος γυναίκας στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα, ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές στο σπίτι της μητέρας της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, στις 02:40 ο άνδρας συνελήφθη από Αστυνομικούς του Α.Τ. Γαλατσίου για παράβαση των αρ. 361 Π.Κ. «Εξύβριση», 308 Π.Κ. «Σωματική Βλάβη», 363 Π.Κ. «Συκοφαντική Δυσφήμηση», και, 378 Π.Κ. «Φθορά Ξένης Ιδιοκτησίας».

Η πρώτη πληροφορία έφτασε στην αρμόδια υπηρεσία από την ξαδέλφη του εν λόγω άνδρα. Σύμφωνα με την παθούσα, ο δράστης της προκάλεσε σωματικές βλάβες, την εξύβρισε, την δυσφήμησε και προκάλεσε φθορές στην πόρτα της οικίας που διαμένει η μητέρας της.

Να σημειωθεί πως ο δράστης κατοικεί στην ίδια πολυκατοικία με τη μητέρα της παθούσας. Στη γυναίκα που προχώρησε στη σχετική καταγγελία αναμένεται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στις 6 Ιουλίου ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών (Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημ/κείο Αθηνών), από όπου ζήτησε και έλαβε αναβολή για τις 11 Ιουλίου. Στο μεταξύ, αφέθηκε ελεύθερος.

https://www.newsbomb.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ