Αχαΐα: 42χρονος Ανθυπαστυνόμος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Έπεσε πάνω του μεγάλο κομμάτι δέντρου!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Στο χειρουργείο στο νοσοκομείο του Ρίου, οδηγείται ένας 42χρονος Ανθυπαστυνόμος, από τα Καλάβρυτα, μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη το πρωί της Παρασκευής, σε δασική περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο Ανθυπαστυνόμος ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, πήγε να κόψει ένα δέντρο (νόμιμα) όταν άγνωστο πως του έπεσε στο κεφάλι ένα μεγάλο τμήμα του προκαλώντας σοβαρά τραύματα.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και στήθηκε επιχείρηση για την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς