Αχαΐα: 42χρονος Ανθυπαστυνόμος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Έπεσε πάνω του μεγάλο κομμάτι δέντρου!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Στο χειρουργείο στο νοσοκομείο του Ρίου, οδηγείται ένας 42χρονος Ανθυπαστυνόμος, από τα Καλάβρυτα, μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη το πρωί της Παρασκευής, σε δασική περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο Ανθυπαστυνόμος ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, πήγε να κόψει ένα δέντρο (νόμιμα) όταν άγνωστο πως του έπεσε στο κεφάλι ένα μεγάλο τμήμα του προκαλώντας σοβαρά τραύματα.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και στήθηκε επιχείρηση για την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”