Πάτρα Ενωμένη - Κώστας Σβόλης: Σε εκδηλώσεις για την κοπή της Βασιλόπιτας

Σε ανακοίνωση της παράταξης  «Πάτρα Ενωμένη», αναφέρονται τα εξής:

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» βρίσκεται παντού. Η παρουσία μας στις εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας είναι συνεχείς, με τον επικεφαλής Κώστα Σβόλη, τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους και τα μέλη μας να δίνουν το «παρών» στο πλευρό των συλλόγων της περιοχής μας.

Η «Πάτρα Ενωμένη» παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Οικονομικό Επιμελητήριο, εκεί όπου είναι μέλος ο Κώστας Λοτσάρης, βασικό στέλεχος της παράταξής μας σε θέματα Οικονομίας, Εμπορίου και Ανάπτυξης. Παρόντες και οι Δημήτρης Σακελλαρόπουλος και Ηλίας Χατζής.

Οι δημοτικοί μας σύμβουλοι Μάχη Σιώρου και Φίλιππος Παπαγεωργίου έδωσαν το «παρών» στο Δείπνο Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο ρεστοράν «Ιφιγένεια» με στόχο την ενίσχυση της Ιεραποστολής στην Αφρική και ειδικότερα στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας στο Κογκό, εκεί όπου ηγείται ο πατρινός Μητροπολίτης Θεοδόσιος.

Ο δημοτικός μας σύμβουλος Φίλιππος Οικονόμου εκπροσώπησε την παράταξη στην κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΠ, εκεί όπου απηύθυνε χαιρετισμό κι έκανε και τιμητική απονομή.

Τέλος, η «Πάτρα Ενωμένη» παρευρέθηκε και στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Στέγης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας «Αγία Λαύρα», που πραγματοποιήθηκε στην κοσμική ταβέρνα «Βελούχι» στο Πετρωτό Πατρών. Την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκπροσώπησαν ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Οικονόμου και η διαμερισματική σύμβουλος Βικτωρία Παπαπαύλου.

Φυσικά ο Κώστας Σβόλης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από την εορταστική εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, στον οποίον είναι αντιπρόεδρος. Η εκδήλωση έγινε στον κατάμεστο πολυχώρο «Royal».

Δείτε φωτό ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ