Πάτρα: Η Έλενα Αντωνίου συναντά τους αναγνώστες της και υπογράφει αντίτυπα του νέου μυθιστορήματός της "Στις Νότες του Έρωτα"

Η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου συναντά τους αναγνώστες της και υπογράφει αντίτυπα του νέου μυθιστορήματός της "Στις Νότες του Έρωτα" στο βιβλιοπωλείο ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 11.00-14.00 (Αγ. Νικολάου 32).

Η Έλενα Αντωνίου, έχοντας πίσω της έντεκα μυθιστορήματα με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 60.000 αντίτυπα, επιστρέφει αυτή τη φορά με την πιο προσωπική, την πιο ξεχωριστή ιστορία που έχει γράψει μέχρι σήμερα. Μια ιστορία, όπως σημειώνει και εκείνη, που περιέχει την αλήθεια της, στοιχεία πιο προσωπικά, συναισθήματα και καταστάσεις που έζησε και η ίδια πριν από κάποια χρόνια.

Το Στις Νότες του Έρωτα είναι η ιστορία της Έλενας και του Τζορτζ. Μια ιστορία που γεννήθηκε το 2005, ένα βράδυ σε ένα μπαρ του Νάσβιλ: της «Αθήνας του Νότου» της Αμερικής. Ετοιμαστείτε για το πιο διαφορετικό, το πιο μουσικό ταξίδι της ζωής σας. Μια τρυφερή ιστορία που θα αγγίξει την ψυχή σας...