Πάτρα - Ομάδα ΔΙ.ΑΣ: Eπιχείρηση διάσωσης της 21χρονης φοιτήτριας που επιχείρησε να αυτοκτονήσει με χάπια

Πως οι αστυνομικοί έσωσαν τη νεαρή

Άμεσες ήταν οι ενέργειες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του κέντρου επιχειρήσεων της Αστυνομίας για την αποτροπή της αυτοκτονίας νεαρής φοιτήτριας στην Πάτρα.

Η 21χρονη η οποία βρισκόταν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Κορίνθου, λίγο πριν από τις 8 το πρωί ειδοποίησε την οικογένεια της στην Αθήνα ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Τότε οι γονείς της επικοινώνησαν με το κέντρο επιχειρήσεων Πατρών.

Χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό πολύτιμου χρόνου στήθηκε γέφυρα σωτηρίας από τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ Δημόπουλο Αναστάσιο (Αστυφύλακα), Γιαννόπουλο Επαμεινώνδα (Υπαρχιφύλακα) και Θωμά Λάππα (Ανθυπαστυνόμο) σε συνεργασία με τον έμπειρο εκφωνητή του κέντρου επιχειρήσεων και πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χάρη Τσίτσικα που έδωσε ταχύτατες κατευθύνσεις στην ομάδα.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν την 21χρονη ξαπλωμένη στο κρεβάτι της έχοντας ακόμα τις αισθήσεις της και την βοήθησαν να τις διατηρήσει μέχρι να φθάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας", συνοδεία των μοτοσικλετιστών της ΕΛ.ΑΣ.

Δεύτερο ΣΟΚ στην Πάτρα: Mετά το θάνατο 23χρονης πέφτοντας στο κενό, φοιτήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της με χάπια

Διαβάστε επίσης