Δεύτερο ΣΟΚ στην Πάτρα: Mετά το θάνατο 23χρονης πέφτοντας στο κενό, φοιτήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της με χάπια

 

Δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ η κοινωνία της Πάτρας μετά την αυτοκτονία 23χρονης φοιτήτριας στα Ψηλά Αλώνια, πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, ένα δεύτερο περιστατικό ήρθε να παγώσει και πάλι την πόλη.

Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, φοιτήρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. 

Ευτυχώς, η απόπειρα της νεαρής κοπέλας έγινε αμέσως αντιληπτή από το περιβάλλον της, το οποίο ειδοποίσε την Άμεση Δράση. 

Άνδρες της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά και βρήκαν την νεαρή, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.  

Μία απόπειρα αυτοκτονίας Κορίνθου 270 φοιτήρια πήρε χάπια και σώθηκε άμεση επέμβαση της Άμεσης Δράσης.

 

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του