Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ηθοποιός δεν γίνεσαι μέσω Instagram»

 

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και τους followers που έχουν οι καλλιτέχνες στα social media.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι ανέφερε αρχικά: «Και μόνο που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός ήταν μια πολύ τολμηρή απόφαση ζωής. Οι γονείς μου ευθύνονται που έγινα ηθοποιός, γιατί με πήγαιναν στα θέατρα και στη Λυρική σκηνή. Ήμουν αποφασισμένη να γίνω ηθοποιός. Όταν θες κάτι πολύ, γίνεται».

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές επεμβάσεις, ανέφερε: «Από πολύ μικρή ηλικία κάνουν μπότοξ τα κορίτσια και δεν συμφωνώ. Έχω κάνει μπότοξ και μεσοθεραπείες για να κρατιέται σε καλή κατάσταση ο ιστός».

Αναφορικά με τους δύο γάμους που έκανε στο παρελθόν, δήλωσε: «Δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ, αλλά το έκανα δύο φορές. Δεν είμαι αρνητική σε έναν τρίτο γάμο, είμαι ανοιχτή σε ό,τι φέρνει η ζωή. Οι σχέσεις και οι γάμοι που έχω κάνει, είχαν έντονα συναισθήματα. Τώρα είμαι σε μια φάση εξαιρετική στα προσωπικά μου».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα. «Ο σύντροφός μου είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει πολλά πράγματα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Του αρέσει πολύ ότι είμαι ντόμπρα και δεν τον πιέζω. Είναι το λιμάνι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για τους ηθοποιούς και τη σημασία των social media στην καριέρα τους. «Ηθοποιός δεν γίνεσαι μέσω Instagram, ούτε θέατρα γεμίζεις. Έχω ακούσει παραγωγό να λέει να πάρουμε την τάδε που έχει γερό Instagram και λέγαμε “τι λέει;”», είπε κλείνοντας.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ