Λιβύη: Η Γλυκερία και η Εύη, οι δύο Ελληνίδες νοσηλεύτριες που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο

18/09/2023 | 19:27

Θλίψη έχει σκορπίσει στη χώρα ο θάνατος πέντε Ελλήνων, μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε χθες η χώρα για τους πλημμυροπαθείς της Λιβύης, μετά την εμπλοκή του οχήματος που τους μετέφερε σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έγινε γνωστό, τη ζωή τους έχασαν οι δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς, παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος. 

Κατά πληροφορίες, η Πλωτάρχης Γλυκερία Μεμεκίδου εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην Ογκολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ενώ η σμηναγός Εύη Ανδρεαδάκη ήταν νοσηλεύτρια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η είδηση του θανάτου της Εύης Ανδρεαδάκη έχει προκαλέσει σοκ στο Ηράκλειο, τόπο καταγωγής της, όπου διαμένουν πολλοί συγγενείς της, ενώ η οικογένεια διατηρεί στενούς δεσμούς.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η άτυχη νοσηλεύτρια έμενε στην Αθήνα και εργαζόταν στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. 

«Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν γεννηθώ» – Η ανάρτηση της Εύης Ανδρεαδάκη που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Λιβύη: Η τραγική ιστορία της μιας εκ των 5 νεκρών του δυστυχήματος! Είχε χάσει σε δυστύχημα αδερφό και θείο

 

ΠΗΓΗ

 

 

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)