Λιβύη: Η τραγική ιστορία της μιας εκ των 5 νεκρών του δυστυχήματος! Είχε χάσει σε δυστύχημα αδερφό και θείο

18/09/2023 | 12:34

Από το Ηράκλειο ήταν η μια από τους 5 νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λιβύη.

Η Ε.Α, με καταγωγή από το Ηράκλειο, έμενε στην Αθήνα και ήταν μία εκ των τριών στρατιωτικών που «έσβησαν» στο φρικτό τροχαίο στην Λιβύη, στο οποίο σκοτώθηκαν και 2 πολίτες. Ήταν νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με το creta24.gr, πίσω από την Ε.Α κρύβεται μια τραγική ιστορία, καθώς δεν είναι ο πρώτος θάνατος από δυστύχημα στην οικογένεια.

Ο αδερφός της άτυχης στρατιωτικού είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν ιπτάμενος και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Το κλίμα στο Ηράκλειο είναι βαρύ, καθώς η οικογένεια διατηρεί στενούς δεσμούς με τον τόπο καταγωγής της.

newsit.gr
 

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Διονύσης Πολυδερόπουλος πατέρας τριών παιδιών – Σήμερα η κηδεία του ΦΩΤΟ